Timfloralis 2020

Imagini

Informații

Data: 24 - 26 Aprilie 2020

Descriere

Festivalul florilor Timfloralis a luat naștere din nevoia de a cultiva gustul pentru frumos, fiind emblematic pentru orasul Timișoara, cunoscut drept “Orașul florilor”.
Festivalul florilor îmbracă, la a șasea ediție, Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Unirii în fericire. Formele artistice de structură florală sub tematica ,,Floral Paradise’’ vor ascunde sâmburi de zâmbete și aspirații înalte, care să inspire și să provoace imaginația privitorilor.
Între 24 și 26 aprilie, Timișoara va deveni locul de întâlnire și de expunere a viziunilor artiștilor locali și internaționali. O îmbinare și armonizare a culorilor vii, un mozaic cultural, voci puternice și multe alte surprize vor da farmec orașului.
Timp de trei zile, vor lucra împreună designeri, arhitecţi, peisagisti, florişti internaţionali, ecologişti, studenţi, elevi, şcoli, universităţi, artişti, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica “ Floral Paradise”.
Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale şi de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, spectacole inedite de muzică şi dans, evenimente cu şi pentru copii.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?