Timișoara - Istorie & Arhitectura

Imagini

Informații

Data: 28 Noiembrie 2020, 15:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 31 Octombrie 2020, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Din cauza contextului epidemiologic, prezența la acest tur este condiționată de înscrierea prin intermediul formularului Google ( https://forms.gle/UUuFStAKv7SGSkEQ9 ). La fiecare tur, vor putea participa maximum 15 persoane care vor primi echipament audio-guide.
LOC DE INTALNIRE: PIATA UNIRII – PALATUL BAROC
TRASEUL: Acest tur își propune să aducă in atenţie tezaurul arhitectural al Timişoarei, pornind de la ansamblul baroc din Piața Unirii până la Art Nouveau / Secession din Piata Victoriei. Clădirile spun povești despre momentul istoric și contextul economic in care s-au născut. Vrei să afli despre arhitectura interbelică sau despre cea din perioada comunistă? Hai la tur.
Ghidul nostru are în dotare o tolbă plină de informații și povești, pe lângă experiență, atestat și un pic de umor. Dar și echipament audio-guide, astfel că turiștii se vor bucura de audiția de înaltă calitate, păstrând, în același timp, distanța.
Descoperă Timișoara este un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar "Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021".

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?