Timișoara - Orasul clasic

Imagini

Informații

Data: 21 Noiembrie 2020, 15:00 Sâmbătă

Descriere

Din cauza contextului epidemiologic, prezența la acest tur este condiționată de înscrierea prin intermediul formularului Google ( https://forms.gle/fdnui6F3DvzcSGUz8 ). La fiecare tur, vor putea participa maximum 15 persoane care vor primi echipament audio-guide.
LOC DE INTALNIRE: Bastion Therezia, reper - infocentru turistic
TRASEUL: turul pietonal clasic de descoperire a Timișoarei, este menit să ofere informații detaliate despre istorie, evoluție, personalități, premiere, patrimoniu, arhitectură, legende, particularități, multiculturalitate. Dacă vei descoperi Timișoara, dacă o vei cunoaște cu adevărat, te va cuceri definitiv și pentru totdeauna. Pornind de la Bastionul Theresia, ne vom opri la principalele atracții din Piețele Unirii si Libertății, din Piața Victoriei și Piața Maria. O călătorie în timp si spațiu, de la baroc la rock.
Ghidul nostru are în dotare o tolbă plină de informații și povești, pe lângă experiență, atestat și un pic de umor. Dar și echipament audio-guide, astfel că turiștii se vor bucura de audiția de înaltă calitate, păstrând, în același timp, distanța.
Descoperă Timișoara este un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar "Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021".

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?