Timișoara - Orasul de pe Bega

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie 2020, 15:00 Sâmbătă

Descriere

Din cauza contextului epidemiologic, prezența la acest tur este condiționată de înscrierea prin intermediul formularului Google ( https://forms.gle/2E7ePYenqeDAP4rR8 ). La fiecare tur, vor putea participa maximum 15 persoane care vor primi echipament audio-guide.
Plimbare cu vaporetto de la Catedrala si retur, prezentare si vizitare parcurile Central, ‎ Alpinet, Rozelor , Copiilor, Regina Maria
LOC DE INTALNIRE: PARCUL CENTRAL ANTON VON SCUDIER – MONUMENTUL OSTAȘULUI NECUNOSCUT
TRASEUL: vom vizita parcul Central Anton von Scudier și parcul Alpinet, pentru ca apoi să ne îmbarcăm pe vaporetto la stația ”Catedrala”. După plimbarea cu vaporetto, vom continua la pas pe malul Begheiului și ne vom bucura împreună de frumusețea autumnală a parcurilor. Parcul Rozelor, Copiilor și Regina Maria sunt doar cateva din parcurile care au dus Timișoarei renumele de oraș al parcurilor.
Ghidul nostru are în dotare o tolbă plină de informații și povești, pe lângă experiență, atestat și un pic de umor. Dar și echipament audio-guide, astfel că turiștii se vor bucura de audiția de înaltă calitate, păstrând, în același timp, distanța.
Descoperă Timișoara este un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar "Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021".

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?