Timișoara - Orasul revolutiei

Imagini

Informații

Data: 28 Noiembrie 2020, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Din cauza contextului epidemiologic, prezența la acest tur este condiționată de înscrierea prin intermediul formularului Google ( https://forms.gle/xvC6NPfRqo9EadMs9 ). La fiecare tur, vor putea participa maximum 15 persoane care vor primi echipament audio-guide.
LOC DE ÎNTÂLNIRE: Piața Maria, reper - statuia Fecioarei Maria
TRASEUL: turul pietonal pleacă de la Biserica Reformată din str. Timotei Cipariu, locul de unde a început Revolutia, la 15 decembrie 1989. Vom face astfel o incursiune în istoria recentă a orașului, străbătând Piața Victoriei, Piața Sf. Gheorghe, pentru a încheia cu vizita la Muzeul Memorialul Revolutiei, unde vom viziona filmul despre Revoluția din Timișoara.
Ghidul nostru are în dotare o tolbă plină de informații și povești, pe lângă experiență, atestat și un pic de umor. Dar și echipament audio-guide, astfel că turiștii se vor bucura de audiția de înaltă calitate, păstrând, în același timp, distanța.
Descoperă Timișoara este un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar "Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021".

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?