Timișoara - Orasul vazut din tramvai

Imagini

Informații

Data: 22 Noiembrie 2020, 18:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 30 Octombrie 2020, 18:00 Vineri

Descriere

Din cauza contextului epidemiologic, prezența la acest tur este condiționată de înscrierea prin intermediul formularului Google ( https://forms.gle/AB8SphuCLKSpLxLm6 ). La fiecare tur, vor putea participa maximum 15 persoane care vor primi echipament audio-guide.
LOC DE ÎNTÂLNIRE: Piața Libertății – Statie RATT Tramvai turistic
TRASEUL: Pe traseu vom vedea clădiri, piețe și parcuri reprezentative pentru Timișoara și vom asculta povestea lor: Parcul Central, Biserica Piaristă, Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Piața Nicolae Bălcescu, Abatorul Orășenesc, Piața Traian, Fabrica de Bere, Sinagoga din Fabric, Parcul Regina Maria, Palatul Neptun, Podul Decebal, Palatul Administrativ, Piața Sfântu Gheorghe. Vom face cunoștință cu evenimentele istorice care au avut loc, dar și cu personalitățile care au locuit aici.
Ghidul nostru are în dotare o tolbă plină de informații și povești, pe lângă experiență, atestat și un pic de umor. Dar și echipament audio-guide, astfel că turiștii se vor bucura de audiția de înaltă calitate, păstrând, în același timp, distanța.
Descoperă Timișoara este un proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul programului cultural prioritar "Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021".

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?