Un Altfel de Târg de Crăciun - eveniment caritabil

Imagini

Informații

Data: 15 Decembrie 2019, 10:00 Duminică

Descriere

”Un Altfel de Târg de Crăciun” - eveniment caritabil cu scopul strângerii de fonduri pentru medicamente necesare copiilor cu boli grave (hemato-oncologice).

Asociația Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) - Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială organizează în data de 15 decembrie un eveniment caritabil special. Ne dorim să continuăm campaniile de strângere de fonduri pentru copiii grav bolnavi și ”cutia cu bancnote” va fi sora mai mică a ”cutiei cu monede” (în care anul trecut s-au adunat aprox. 32.000 euro, sumă cu ajutorul căreia au fost cumpărate medicamente din afara țării, atât de necesare copiilor).

Cu mare bucurie, cu miros de portocală, cu un cadru special creat pentru voi vă invităm, în data de 15 decembrie, la Vineri 15 (vis a vis de UVT) la un ALTFEL de Târg de Crăciun.

Vom aduce meșteri iscusiți pentru a crea cele mai speciale ateliere pentru copii, tocmai pentru a lăsa părinții liniștiți să savureze un ceai, o prăjitură, poate chiar și prânzul și să caute cele mai drăguțe cadouri pentru Crăciun. Am selectat cei mai simpatici spiriduși prin expozanți aleși cu lucrușoare de calitate. O să avem de la lumânări lucrate manual, lavandă, ursuleți croșetați până la decorațiuni si aranjamente atent alese pentru oameni speciali și frumoși ca voi.
Toată această atmosferă, plus multe alte surprize, noi, Academia Mămicilor din Timișoara, alături de partenerii noștri, o creăm pentru voi, cu rugămintea ca fiecare vizitator al ”târgului” să doneze cât vrea, cât simte și cât poate pentru copiii care nu se pot bucura acasă de sărbătoarea Crăciunului și pentru care cel mai prețios cadou ar fi însănătoșirea și plecarea acasă. Împreună, încercăm să ajutăm, cu speranța că poate vom reuși să avem fondurile necesare pentru achiziționarea medicamentelor atât de greu de accesat de părinții copiilor.

Vă așteptăm cu drag!
Împreună putem schimba destine!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?