VEST FEST 2019

Imagini

Informații

Data: 24 - 27 Octombrie 2019

Descriere

VEST FEST 2019

Bilete: www.vestfest.ro
Perioada: 24 - 27 octombrie 2019.
Locul: Expovest & Complex Senator (Calea Lugojului, nr. 7).

Vest Fest 2019 - Regulament
1. VEST FEST 2019 va avea loc în perioada 24-27 octombrie 2019, la Complex Senator (Calea Lugojului, nr. 7, Timișoara).
2. Accesul se va face pe bază de bratară de festival, brătară se primește la intrarea principală în schimbul biletului achiziționat în presale, sau a biletului cumpărat la intare. Pierderea brătării duce la pierderea accesului în festival. Brățările deteriorate, rupte, rupte și lipite se consideră invalide.
3. La intrarea în festival se vor putea achiziționa doar bilete pentru o singură zi de festival.
4. Este permis accesul cu genți de damă sau ghiozdane, atâta timp cât dimsnsiunile sunt reduse. Ne rezervăm dreptul de a verifica conținutul bagajelor, fie prin staff-ul festivalului, fie prin personalul responsabil de security.
5. Este interzis accesul în festival cu oricare din următoarele: arme de orice natură, obiecte ascuțite, umbrele, substanțe interzise, băutură sau mâncare.
6. Accesul cu animale de companie este interzis! Având în vedere faptul că festivalul are loc într-un spațiu indoor aglomerat, considerăm că nu este benefic nici animalelor aduse și nici celorlalți participanți la festival.
7. Plata la acest festival se va face pe bază de token-uri, un token are valoarea de 8 lei. Schimbul banilor în token-uri se face la centrul nostru de schimb. Token-urile se pot rupe în două jumătăti, astfel fiecare jumătate va avea valoarea de 4 lei. Duminică între orele 03:00 și 06:00 puteți schimba token-urile rămase în bani.
8. În cadrul VEST FEST se vor comercializa băuturi alcoolice, non-alcoolice, mâncare, materiale promoționale și materiale ale artiștilor prezenți (dacă aceștia vor dori comercializarea).
9. Apreciem conduita decentă, lipsa interesului de a deranja ceilalți participanți și vă recomandăm cu tărie folosirea pubelelor de gunoi selectiv.
10. Fumatul în incinta spațiilor de concerte este strict interzis și atrage după sine eliminarea definitvă din festival!
11. Ne rezervăm dreptul să eliminăm din festival orice persoană în stare agravată de ebritate sau sub influența substanțelor interzise!
12. Dorim să realizăm un festival de bun-simț, iar pentru asta vă rugăm să respectați toate regulile mai sus menționate cât și regulile de bună conduită.

*Ne rezervăm dreptul de a opri din vânzare orice tip de bilet, în orice moment, în funcție de situația vanzărilor.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?