VIN pentru Ivan - cină cu vin Catleya

Imagini

Informații

Data: 11 Noiembrie 2021, 18:00 Joi

Descriere

Catleya este o cramă mică înființată de Laurent Pfeffer și alți 2 francezi la Corcova. Laurent nu doar că se ocupă de tot ce înseamnă struguri și vin, dar s-a mutat cu toată familia în vie, atât de pasionat e de vin și natură. Sună tare romantic, dar să știți că e foarte mult de lucru.
Ivan este un băiețel de 4 ani, lucrează la recuperare de la vârsta de 3 săptămâni, iar în prezent merge la 14 terapeuți diferiți. Îi place mult să meșterească, șurubărească, și deja cunoaște câteva cifre, litere. Îi place apa, chiar și când plouă, și iubește animalele.
Nu vorbește încă, dar partea bună este că vorbitul e doar 7% din comunicare. Cu degustarea aceasta oferim și noi un sprijin mic pentru familia lui să mai acopere din costurile imense cu terapii, orteze, deplasări și multe altele.
Pentru că suntem la Restaurantul Zaza și chef Nicu Guștere se pricepe tare bine la făcut bunătățuri în farfurie, gândim și o variantă cu meniu, așa că veți putea alege cu sau fără meniu.
Vinurile Catleya vor fi prezentate chiar de către creatorul lor Laurent Pfeffer, care în același timp e și coprorprietarul cramei.
Așadar ne așteaptă următoarea linie:
1. Camembert în crustă de migdale cu dulceață de morcovi și piure de năut cu sfeclă
- Epopee Alb 01 2018 Fetească regală
- Epopee Alb 02 2019 Fetească regală
2. Mușchi de vită gătit în unt cu budincă din tăieței de casă cu varză dulce și prune uscate umplute cu nuci și rehidratate în sos demiglace
- Epopee Roșu 02 2015 Syrah
- Epopee Roșu 03 2016 Merlot
3. Mousse de ciocolată belgiană cu afine proaspete și sirop de mure cu praf de măsline sălbatice xapa picante.
- Epopee Roșu 01 2013 Cabernet sauvignon & Merlot
- Epopee Roșu 04 2017 Cabernet sauvignon & Merlot
Costul este de 200 lei/persoană din care 130 lei merg pentru Ivan și 70 pentru mâncare. (Fără mâncare este 130 lei/persoană).
Epopee este vinul de vârf al cramei, și la final cred că vom și licita o cutie de 6. Aceste sticle pe care le vom degusta nu mai sunt în comerț.
Foarte important: începem la 18,00 să terminăm până la 21,00 și participarea se face doar cu certificat verde/covid conform normelor de intrare în restaurant.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?