West Village

Imagini

Informații

Descriere

"West Village" este o inițiativă care își propune să îmbine unicitatea peisajului pitoresc al Muzeului Satului Bănățean cu o mostră de muzică urbană modernă.
Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vom găzdui pe cele 3 scene atât artiști români, cât și străini: câte 2 scene de noapte pentru vineri și sâmbătă, suplimentate de o scenă de zi doar pentru ziua de duminică. Va exista și o zonă de food court unde veți putea degusta cele mai delicioase preparate, atât convenționale cât și vegetariene, în apropierea zonei noastre de chill.
Dragostea noastră pentru natură ne-a determinat să fim proactivi în ceea ce privește mediul înconjurător & reciclarea, așa că vom implementa diverse facilități pentru cei care doresc să ni se alăture în acest demers. Aceste aspecte vor fi dezvoltate în viitor.
Acest eveniment este destinat strict persoanelor peste 18 ani.
--------------------------------
⎾ LINE UP ⏌
(în ordine alfabetică):
Alexis Cabrera (live)
Bila
Bill Patrick
Cap
Cally
Faster
Gescu
Herodot
Mahony
Naarc
Paco Osuna
Perpetual
Petre Inspirescu
Prichindel
Suciu
tINI
Vlad Bretan
Vlf
Noetic (visuals)
--------------------------------
Bilete:
⫸ Early bird: 79 lei [SOLD OUT]
⫸ Early bird + test rapid: 99 lei [SOLD OUT]
⫸ Ticket: 109 lei - on sale
⫸ Ticket + test rapid: 129 lei - on sale
--------------------------------
Participanții vor trebui să prezinte UNUL dintre următoarele documente:
⫸ Dovada de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
⫸ Dovada unui rezultat negativ al testului RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
⫸ Rezultatul negativ certificat al unui test rapid de depistare a antigenului nu mai vechi de 24 de ore;
⫸ Documente medicale care atestă că persoana se află între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infecției cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv în momentul diagnosticării, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența anticorpilor IgG efectuat cu cel mult 14 zile înainte de eveniment).
Pentru cei care au nevoie de un test rapid de antigen pentru a participa la eveniment, menționăm că punem în vânzare o categorie specială de bilete care include în prețul de achiziție un test rapid antigen, care va fi prelevat înainte de accesul în eveniment.
--------------------------------
Proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar general al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?