Zilele Științelor Socio-Umane

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 - 17 Mai 2019

Descriere

Se dă startul înscrierii la PsyVest, evenimentul destinat științelor socio-umane, organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Sociologie din Timișoara (ASPST).

Vă așteptăm la diversele activități ce le-am pregătit pentru voi, întinse pe parcus de o săptămână.

Atenție! Pentru a fi înștiințați cu privire la locurile în care au loc activitățile la care doriți să participați, sunteți rugați să vă înscrieți folosing formularul Google atașat mai jos. Totodată, accesând formularul, găsiți numere de telefon la care sunteți bineveniți cu orice fel întrebare legată de desfășurarea evenimentelor din săptămâna PsyVest. Stăm la dispoziția dumneavoastră și pe pagina asociației, unde vă vom răspunde la orice nelămurire legată de eveniment.

https://docs.google.com/forms/d/126OhjN8R4rE988oMf-D5911jpvzSt0Q6zteWo1_-KTk/viewform?fbclid=IwAR2x2mhmbFI2mR_5RCDeUJM979uzbmqXSQhUeqsO5Nbpc9MJlSrMh0JdabU&edit_requested=true

PsyVest: Unul dintre cele mai ample proiecte ale asociaţiei, se desfăşoară timp de o săptămână şi are ca scop promovarea stiintelor socio-umane în cadrul Universităţii de Vest. Proiectul a fost gândit pentru a răspândi cunoştinţele socio-umane şi a deschide oportunităţi de valorificare şi aplicare a acestora, atât în rândul celor din domeniu, cât şi al pasionaţilor şi curioşilor.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?