Expozitia "Aluminărie - Făurărie Pneumatică"

Imagini

Informații

Data: 8 - 10 Februarie 2021
Evenimentele trecute
  • 3 - 7 Februarie 2021
  • 27 - 31 Ianuarie 2021
  • 20 - 24 Ianuarie 2021

Descriere

Aluminărie
Făurărie Pneumatică
Indecis
Miercuri 13.01.2021 ora 18:00 - Miercuri 10 februarie ora 20:00

Vă invităm miercuri 13.01.2021 de la ora 18:00 la expoziția “Aluminărie” de Făurărie Pneumatică, un proiect inițiat de Rareș Moldovan.
Pentru respectarea măsurilor de siguranţă, rugăm fiecare persoană care doreşte să participe la expoziţie să se înscrie prin trimiterea în prealabil a unui mesaj către Indecis (Facebook, Instagram) cu dată și ora dorită, de asemenea vă rugăm să menționați și numărul de persoane.
Rareș va face turul și va da explicațiile în zilele de miercuri, iar Mimi și Sergiu în zilele de vineri, sambătă și duminică. Intervalul orar este 16:00-19:00.
În fiecare sâmbătă va avea loc un workshop cu inițiatorul proiectului, revenim cu detalii.
Purtarea măştii şi păstrarea distanţei de minim 1,5 m faţă de alte persoane sunt obligatorii. La intrare se va face un triaj observațional, persoanelor cu temperatura peste 37.3 sau cu simptome evidente (strănut, tuse etc) nu li se va permite accesul. Vă mulțumim pentru înțelegere!
****************************************
Aluminăria este un proiect cu caracter sculptural, interdisciplinar și colaborativ, care constă atât în partea de expoziție cât și cea de atelier, invitând posibilul public să participe activ.
Lucrările produse în interiorul Aluminăriei sunt sculpturi care în funcție de context pot sau nu să aibă și un caracter funcțional.
Aluminăria se inspiră puțin din vechile ateliere meșteșugărești, dar într-o formă adaptată vremurilor noastre, vremuri în care tehnologia tinde să monopolizeze prelucrarea și transformarea materiei.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?