Expozitia "Lights In The Park"

Imagini

Informații

Data: 11 - 20 Iunie 2021
Locul:Timişoara, Iulius Town

Descriere

Avem constant nevoie de lumină în jurul nostru și în viețile noastre, iar din acest motiv, festivalul de lumină Lights On și Iulius Town prezintă în premieră pentru Timișoara expoziția Gaia, sub egida Lights In The Park.
Ceea ce știm sigur despre Planeta Pământ este că e într-o continuă mișcare. O mișcare subtilă și elegantă, insesizabilă pentru ochiul uman.
Între 11 și 20 iunie acest lucru se va schimba puțin, pentru că de data aceasta va putea fi văzută apropiindu-se de Timișoara, întruchipată în Gaia, instalația de lumină a artistului britanic Luke Jerram. Aceasta este o reproducere detaliată a planetei Pământ după imagini de la NASA și are o dimensiune de 7 metri, fiecare centimetru de pe suprafața ei reprezentând 18 kilometri din suprafața planetei.
Instalația va fi amplasată în aer liber în complexul Iulius Town, accesul fiind gratuit pentru public cu condiția respectării regulilor și restricțiilor pentru păstrarea distanței minime de siguranță. Personalul de pază va supraveghea în permanență expoziția, astfel că publicul este rugat să urmeze întru totul instrucțiunile primite. La fața locului vor fi indicatoare clare care marchează aceste reguli în conformitate cu legislația în vigoare.
De asemenea, împreună cu partenerii noștri de la Iulius Group vom organiza un concurs de fotografie pentru vizitatorii instalației, concurs despre care vom posta detaliile cât de curând.
Lumina nu se stinge niciodată.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?