Expoziție de fotografie "Copilăria și jocurile ei"

Imagini

Informații

Data: 30 Mai - 30 Iunie 2019
Locul:Timişoara, Casa Artelor

Descriere

Cât de fericită e copilăria de azi? Ce mai fac copiii? Cum își petrec timpul liber, când nu sunt în fața unei tablete sau a unui telefon? Mai știu să se bucure, așa cum susțin adulții că se bucurau ei, când erau copii?

La întrebările de mai sus încearcă să răspundă fotografiile expoziției Copilăria și jocurile ei. Fie că sunt în mediul urban sau rural, în casă sau în aer liber, copiii au fost și vor fi mereu inventivi și surprinzători. Expozanții sunt: Daria Bârsan, Sebastian Puraci, Klaus Sciadei, Annika Sandor și Ionuț Tanciu. Evenimentul este inițiat de Asociația Culturală In Ars Veritas, înființată în 2018. Deși membrii fondatori sunt doi fotografi și un pictor, activitățile asociației nu se rezumă la arte vizuale, ci încearcă să îmbrățișeze orice artă în limitele culturii și să scoată la iveală adevărurile care se ascund înăuntrul ei.
Vernisajul va avea loc joi, 30 mai 2019, la Cafeneaua Klapka de la Casa Artelor, din strada Episcop Augustin Pacha, nr. 8, iar curatorul este Costel Huțanu. Expoziția va rămâne pe simeze până pe 30 iunie.

Dacă vă mai simțiți copii, măcar în suflet, sau sunteți doar nostalgici după copilărie, vă invităm, cu mic cu mare, să redescoperiți farmecul copilăriei și să întâmpinăm împreună ziua copilului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?