Expoziție de reptile vii

Imagini

Informații

Data: 13 - 22 Mai 2022
Preț: Intrare liberă
Locul:Timişoara, Iulius Town

Descriere

Șerpi de dimensiuni mari, şopârle, cameleoni, dar și exemplare de broaște ţestoase te așteaptă în Iulius Town Timişoara, începând de vineri, 13 mai 2022, până pe 22 mai, în intervalul orar 10.00 – 22.00.
Intrarea este gratuită, iar în cadrul expoziției de reptile, curioșii vor afla mai multe detalii despre cele 32 de animale, din 26 de specii, care provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg Pământul. Colecția de reptile îi aparține lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din România, al cărui hobby a început cu mai bine de 15 ani în urmă.
Toate speciile prezente în expoziție sunt spectaculoase şi atrag privirile prin colorit sau dimensiuni. Şerpii mari, cum ar fi boa constrictor, pitoni reticulaţi şi pitonii regali, sunt foarte atractivi, iar cameleonii, şopârlele şi celelalte specii de şerpi impresionează prin colorit, comportament şi modul în care sunt prezentate.
Reptilele sunt expuse în terarii speciale, care imită habitatele naturale unde acestea trăiesc, iar dieta lor este una personalizată. Astfel, pentru ca fiecare animal să beneficieze de cele mai bune condiții, echipa care se ocupă de îngrijirea lor a studiat în detaliu fiecare reptilă.
Intrarea este gratuită.
Iulius Mall, etaj, zona Intersport

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?