Offline - Expoziția rezidenței META Spațiu

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie - 8 Decembrie 2018

Descriere

Offline * META Spatiu * Calpe Gallery

       Offline înseamnă 10 zile de creație artistică, deconectare de rețelele de socializare, (re)cunoaștere în rezidența artistică organizată de META Spatiuîn vara acestui an la malul Dunării, într-o locație feerică - Amonita. Dunărea este nu doar martor, muză sau oglindă, ci intervine cu excepționalele sale calități alchimice în însăși procesul de creație. Dunărea este materie vie în lucrările artiștilor care au făcut parte din rezidența META Camp, precum și în practicile teoreticienilor invitați: Cătălin Bătrânu (RO), Josépha Blanchet(FR), Sorin Ciutacu (RO), Daniel Dan (RO), Andreea Foanene (RO), Vlaicu Golcea (RO), Alex Halka Turcin (RO), Andreea Heresanu (RO), Emilia Jagica (SRB/DE), Michael Koch (AU), Martin Kudla (SK), Andreea Medar(RO), Silvia Moldovan (RO), Cătălin Marius Petrișor (RO), Olga Diana Török(RO).

        Pe 27 noiembrie aducem vara de la malul Dunării la Calpe Gallery în Timișoara. Am avut, împreună, 10 zile în care ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, ne-am bucurat, artiștii au creat lucrări pe care trebuie neapărat să le vedeți, iar participanții din domeniul istoriei artei, filozofiei și teatrului au împărtășit din preocupările lor. Vă așteptăm, cu drag, marți, 27 Noiembrie, de la ora 19:00, la Calpe Gallery din Bastionul Theresia, să simțiți și voi energia rezidenței artistice în care noi ne-am abandonat OFFLINE în luna iulie a acestui an.

         Pe tot parcursul expoziției vor avea loc evenimente la care vă invităm: workshopuri pentru copii, inspirate de lucrările unora dintre participanți, o META sesiune de #Yolga cu Olga Diana Török și discuții de seară despre estetică și practici artistice.
Save the date!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?