Simfonia Existenței - expoziție sculptură

Imagini

Informații

Data: 13 Mai - 13 Iunie 2023
Locul:Timişoara, Iulius Town

Descriere

Expozitia de sculptura mica (de interior) cu 30 lucrari realizate in ani diferiti, din materiale diferite: lemn, marmura, rasina acrilyca, sticla, dar cu aceeasi tematica - trairile si sentimentele experimentate pe parcursul existentei umane ceea ce inevitabil traim cu totii in aceasta calatorie.
Expozitia este conceputa ca o confesiune celor doritori sa "asculte", sa le priveasca, sa le inteleaga; e un dialog sincer intre artist (Laura Soneriu) si receptori, o exprimare artistica prin intermediul materialelor folosite cu dorinta de a relaxa si a scoate privitorul din zbuciumul cotidian, de a-i oferi un moment de meditare asupra frumusetii vietii; propune un moment de deconectare din stresul si grijile cotidiene.
Laura Soneriu este artist plastic. De la 7 ani a decoperit placerea de a modela in cadrul unor ateliere extrascolare, in 1996 a luat primul premiu I la un concurs de modelaj. Dintotdeauna i-a placut sa imbine gandirea, plecand de la idee si apoi modul de exprimare, cu manualitatea - reprezentarea cu ajutorul materialului folosit si rezultatul devenind existent avand propriul lui spatiu in viata reala. Momentul creatiei perceput in permanenta ca un dialog cu un prieten bun. Placerea creatiei e indiscutabila asemeni oricarui artist plastic.
Laura Soneriu continuat studiile la liceul de arta din Targul Mures, apoi facultatea si masteratul la Timisoara fiind studenta - acum mult regretatului-sculptor Peter Jecza, iar din 2014 am infiintat o Intreprindere Individuala cu dmeniu de activitate artistica
“Iubesc arta si stiu ca atat cat voi trai am sa continuui sa creez asa cum i-am promis si d-lui Jecza in ultima discutie avuta cu dansul. Sculptura este o parte din mine si sunt fericita ca am aceasta placere de a crea si datorita ei nu m-am plictisit niciodata!”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?