BlackOut x Girls Love Techno

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Iulie 2020, 23:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 16 Mai 2020, 23:00 Sâmbătă
  • 21 Decembrie 2019, 23:00 Sâmbătă
  • 8 Martie 2019, 23:00 Vineri

Descriere

Primăvara aceasta dorim sa o începem fresh, alături de 2 dintre artistele ce ne-au atras în mod special atenția prin muzica de foarte buna calitate, frumusețea și ascensiunea muzicală pe care o dezvoltă.

ONYVAA este originară din Los Angeles, stabilită în Paris și deținătoarea propriului său label, Passeport Records. Muzica sa se bucură de aprecierea și susținerea unor artiști precum Stephan Bodzin, Ellen Allien, Amelie Lens, Charlotte de Witte, ANNA.
Aparițiile sale notabile actuale au loc în cadrul showcase-urile KNTXT, inițiate de Charlotte de Witte, celebrele evenimente Cercle unde a mixat alături de Monika Kruse, Pan-Pot, Len Faki. etc.

AMBER este o artistă de origine olandeză, din Amsterdam și este una dintre producătoarele notabile ale unor piese care sunt îndrăgite și mixate de mari DJ precum Len Faki, Chris Liebing, Sam Paganini, Joris Voorn, Luca Agnelli și lista poate continua. Succesul său din ultimii doi a ajutat-o în dezvoltarea carierei sale mixând în toată Europa și în unele regiuni asiatice. Poate fi regăsită frecvent pe line-upurile evenimentelor din Paradiso Amsterdam, Melkweg Amsterdam și Pacha Barcelona.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?