Jazz in the Tram 2022

Imagini

Informații

Data: 30 Aprilie 2022, 19:00 Sâmbătă
Locul: Sediul STPT, B-dul Dâmbovița nr. 67, Timișoara, Romania
Evenimentele trecute
  • 26 Februarie 2022, 19:00 Sâmbătă
  • 12 - 13 Februarie 2022

Descriere

SLJazzing, initiatori ai seratelor de Jazz in locatii inedite, revine cu o propunere pentru pasionatii de muzica Jazz, de aceasta data din nou in Timisoara.
Este vorba despre o plimbare muzicala cu Tramvaiul Turistic ce strabate orasul de pe Bega, totul pe acorduri Jazzy, așa cum v-am obișnuit.

Vino sa iei parte la o adevarata călătorie in timp, unde urechile iti vor fi delectate cu un concert Live susținut de catre Adrian Nour.

Simțurile iti vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epoca puse la dispoziție de către Vintagecar.

Pe partea gastronomica veti putea savura un meniu prestabilit compus din Starter, Main Dish și Desert, dichisit de catre cei de la Homemade Restaurant & More

Fie ca sunteti iubitori de vintage, pasionati de muzica Jazz sau pur si simplu un cuplu de îndrăgostiți in cautarea unei experiente memorabile - cu totii sunteti asteptati Sambata, 30 Aprilie 2022, 19:00, Sediul STPT

(Bdul Dâmbovița nr 67)

Mașinile de epoca vor pleca din Piața 700 și va vor aduce la tramvai începând cu orele 18:20, 18:40 și ultima mașina 19:00 către Sediul STPT.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?