Noapte de Folk

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Mai 2019, 20:00 Miercuri

Descriere

Bine v-am găsit, oameni buni!!
Iată ca avem oportunitatea sa ne revedem, după cum v-am promis.
Prin urmare, miercuri, 15 mai, va așteptăm, eu și Monica, împreună cu invitatul nostru, Traian Cosma, la o seara de folk si country.
Folkist din prima generație, remarcându-se alături de Marcela Saftiuc, încă din anii studenției clujene, Traian Cosma devine din ce în ce mai cunoscut, ajungând sa evolueze pe cele mai mari scene ale folk-rock-ului romanesc, alături de alte nume celebre ale celor doua genuri. Chitarist și compozitor, Traian Cosma va face parte din mai multe formule concertistica, dintre care amintim formația în care a evoluat cel mai mult, aici numind grupul rock Metropol.
În diferite formule, Traian a făcut parte și din Cenaclul Flacără, asigurând uvertura rock și de acompaniament a cenaclului, alături de alți muzicieni celebri.
După 1990, Traian Cosma emigrează cu familia în Australia, unde se stabilește pentru o lunga perioada de timp.
Reîntors în tara, reia activitatea artistica, participând la diferite manifestații muzicale precum: festivalul Floare de Colt, de la Sighet, la prima ediție a festivalului de folk de la Oradea (2017), dar și ca invitat la emisiuni radio, cum ar fi Diligenta de Bizanț, realizata la Radio Cluj de cantautorul Florin Săsărman.
Așadar, dacă vreți sa cunoașteți un om deosebit, o legenda a muzicii autohtone de calitate, va dam întâlnire cu Traian Cosma, la Club Manufactura Timisoara
Va așteptăm cu drag!!!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?