The Different Class & Orkid

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2019, 20:00 Joi

Descriere

Bilete
Doors - 30 lei
Presale - primele 30 de bilete la 20 de lei
Gasiti biletele online, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-stray-night-5-w-the-different-class-orkid-at-capcana-46985/

Stray Night #5 este primul concert back-to-back din seria de evenimente organizate de Stray Lights ce are loc la Timisoara si ii aduce pe scena pe Orkid si The Different Class. Evenimentul marcheaza intrarea trupei The Different Class in comunitatea Stray Lights, intampinati de Orkid, una dintre trupele membre fondatoare.
'Stray Nights' e o serie de concerte organizate de Stray Lights, o comunitate de trupe din Romania fondata in 2019 de Orkid, Zammorian, Second Wave, DayDay, Greetings Sugar si Dor Mărunt. Credem ca scena din Romania poate evolua doar cu un efort comun al trupelor locale, publicului, promotorilor, festivalurilor si criticlor muzicali. Ne propunem sa ne sustinem intre noi, sa descoperim si sa sustinem trupe si artisti la inceput de drum si sa punem umarul la evolutia scenei in orice fel putem.

The Different Class
The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice, îmbrăcate în culorile instinctelor primare dar și ale contemplării filosofice. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Aceștia au lansat primu lor album Drop of Rock in 2016, EP-ul Allow in 2018 și ultimul single cu videoclip Dancer in 2019.

Orkid
Orkid își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP - Standing Still in the Dark - în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika, în aprilie 2018. Ultimul lor single, Daily Extinction, a fost lansat pe 30 noiembrie 2018 și a fost urmat de turneul 'The Extinction Trip'.

Stray Lights nu e o agenție de booking, nu e un studio, nu e un label, nu are nicio identitate juridică și nu va avea prea curând. Este o comunitate complet independentă și DYI de trupe, care și-au propus să se ajute între ele și să încerce cu resursele de care dispun să ajute și alte trupe la început de drum.
Nu avem nicio agendă ascunsă, niciun interes discutabil, nicio afiliere la vreun crez religios, politic și nici vreun elitism social sau cultural.
Nu suntem samaritenii absoluți și nici măcar niște super-vizionari.
Credem doar că ne e mai bine împreună.
Că pentru a evolua noi și a ne fi bine nouă, trebuie să îi fie bine întregii comunități (mai mici sau mai mari) din care facem parte. E fix atât de simplu sau poate chiar simplist.
Credem în includere și unitate, nu în exclusivism și elitism.
Singura chestie care ne unește pe noi ăștia de aici este credința că doar împreună, doar încercând cu tot ce avem să punem bazele unei comunități reale, lumea asta mică și în mare parte nesustenabilă a noastră va putea la un moment dat să depășească limitările reale și radicale pe care le are.
Și la asta trebuie să punem umărul cu toți - muzicanți, promoteri, patroni de club, festivalieri, jurnaliști de muzică, agenți de booking, producători, impresari și, mai ales, categoria din care facem parte cu toții, PUBLICUL.
Pentru că și noi suntem PUBLICUL = SPECTATORII = categoria pe care o îndemnăm tot timpul să ne susțină.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?