von Bruber

Imagini

Informații

Data: 25 Iulie 2020, 22:00 Sâmbătă

Descriere

A trecut multă apă pe Bega de când nu am mai dansat pe vibe-ul fratelui von Bruber, însă, a venit momentul să dăm drumul la Hz în bași și să dansăm!
Va rugăm frumos să citiți până la capăt
Conform: https://stirioficiale.ro/hotarari/hotarare-nr-26-din-28-05-2020 ... mai exact Art. 2 respectiv Art. 6, ne putem organiza și desfășura, desigur, cu restricțiile de rigoare.
Accesul pe terasă v-a fi limitat de numărul LOCURILOR DE STAT JOS, plasate la distanța reglementată în articolele menționate mai sus.
Vă rugăm să aveți la voi MASCĂ și răbdarea de a vă lua TEMPERATURA și de a vă trece în REGISTRU, "MONA" e din partea casei!
Servirea se va face în felul următor:
Atât produsele îmbuteliate cât și cele neîmbuteliate vor fi servite la geam, la mese se va servii în limita posibilitațiilor personalului.
Pentru o mai bună păstrare a curățeniei și pentru a asigura o reciclare mai eficientă a deșeurilor, toate recipientele vor fi marcate și supuse unei GARANȚII, de 2 RON pentru ambalajele reciclabile (doze, sticle de sticlă, sticle de plastic, pahare plastic), respectiv 5 RON pentru ambalajele reutilizabile (paharele de sticlă, căni, cești, pahare de shot, pahare de vin etc.)
Această GARANȚIE se va restitui clientului la RETURNAREA AMBALAJULUI. (Ca-n Austria )

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?