Festivalul 25 de ore de Teatru Non-Stop

Imagini

Informații

Data: 30 Septembrie - 1 Octombrie 2023
Locul: Timișoara, România

Descriere

În 30 septembrie - 1 octombrie 2023 va avea loc, la Timișoara, a XIII-a ediție a „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” un festival al teatrelor independente organizat de Asociația Bis (BIS Teatru).
<divclass="printable">Prima ediție a avut loc la Sibiu, în primăvara anului 2011, de Ziua Mondială a Teatrului.
Încă de atunci, conceptul de “teatru nonstop” a atras un public divers prin ineditul său: spectacolele au loc fără încetare, timp de 25 de ore sau chiar mai mult. Se joacă teatru la miez de noapte, la miez de zi, la 5 dimineața.
2023, anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii este momentul în care, deloc întâmplător, festivalul are loc și în orașul de pe Bega.
Vor participa zeci de artiști tineri din: Sibiu, Timișoara, București, Cluj- Napoca, Petroșani, Republica Moldova, Uganda.
Nu mai puțin de 21 de evenimente vor avea loc în 10 spații din oraș.
Punem în vânzare un număr limitat de abonamente VIP valabile la toate evenimentele din cadrul festivalului (mai puțin la spectacolul GRAND HOSTEL TIMIȘOARA).
Programul maratonului teatral este astfel conceput încât tu, spectatorule, să ai parte de o călătorie cu diverse bifurcații de-a lungul nopții: momente în care vei putea alege experiența pe care o dorești în funcție de ceea ce simți atunci, în clipa aceea unică.</div
Vom premia acel spectator care va fi prezent de-a lungul celor 25 de ore de festival!

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?