Gașca Zurli "Te iubesc, Mami!"

Imagini

Informații

Data: 21 Martie 2020, 11:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0213 119 323

Descriere

Gașca Zurli ajunge pe 21 martie la Filarmonica Banatul din Timișoara cu cea mai frumoasă declarație pentru mămici – "Te iubesc, Mami!", un spectacol dedicat celor care ne-au dat viață.

TE IUBESC, MAMI! - TIMIȘOARA, FILARMONICA BANATUL, 21 MARTIE, ora 11.00 

În rolul educatoarei o regăsim pe Tanti Prezentatoarea, iar personajele din Gașcă interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi cântecele ori să țină pasul coregrafiilor.

Fetița Zurli este cea știe toate cântecele și toate poeziile. Pe de rost! Restul poveștii o descoperiți pe 15 martie, la Casa de Cultură a Studenților!

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele partenere semnalizate Bilete.ro ( Inmedio, Telekom, Germanos, Vodafone).

"Te iubesc, Mami!" este o producție originală marca Zurli. Povestea spectacolului este scrisă de Mirela Retegan, cea care a dat viață celor mai iubite personaje pentru copii, din România.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.
Atenție, se filmează!

Te invităm să iei parte, pe 21 Martie la cea mai frumoasă combinație de veselie și emoție, într-o pledoarie pentru Mama! Mai multe detalii pe www.zurli.ro.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.
Reguli acces și participare - https://zurli.ro/reguli-participare-si-acces-gasca-zurli-te-iubesc-mami/reguli-de-participare-si-access-gaca-zurli-te-iubesc-mami-id3508.html

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?