Spectacol de dans contemporan - The Bar

Imagini

Informații

Data: 7 Octombrie 2022, 19:00 Vineri
Locul:Timişoara, Casa Tineretului

Descriere

”The Bar” este un spectacol colectiv de dans contemporan, produs de Moveo Dance Company din Malta. 6 coregrafi relatează povestea a 8 personaje și interacțiunile lor în timpul unei nopți pline de evenimente la barul lor local. Publicul este invitat să asiste la modul în care relațiile și interacțiunile evoluează pe parcursul nopții, pe măsură ce se consumă mai mult alcool și se dezvăluie adevăratele culori ale fiecăruia.
Principalele inspirații sunt extrase din experiențele personale ale tinereții noastre și din timpul petrecut cu prietenii, iar acest lucru face ca performanțele să fie identificabile. Atenție, spectacolul îți poate naște tot felul de amintiri! Mițcările intense sunt folosite pentru a descrie efectele alcoolului, ale jocurilor de băut, ale bătăilor în bar și multe altele, într-un mod uneori plin de umor și alteori dramatic. Acest lucru este îmbunătățit cu muzică aleasă cu grijă, de la Brittney Spears până la peisaje sonore abstracte contemporane. Este cu siguranță un rollercoaster fizic și emoțional atât pentru interpreți, cât și pentru public, așa cum sunt majoritatea nopților noastre de băut.

Moveo Dance Company s-a format în 2008 de către directorul artistic Dorian Mallia, și de atunci produce lucrări contemporane atât local cât și internațional. În 2011, Diane Portells-a alăturat echipei Moveo și în 2017 a făcut echipă cu Dorian, ca directoare de companie și coregrafă rezidentă.

Spectacolul este prezentat în cadrul Stagiunii de Dans Contemporan de la Timișoara din octombrie - noiembrie 2022, organizată de Asociația Unfold Motion.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?