Spectacolul "Brâncuși, dragostea mea!"

Imagini

Informații

Data: 22 Aprilie 2023, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Spectacolul de mare succes BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA! își continuă turneul național cu o nouă reprezentație mult așteptată de spectatori, la Timișoara, la Filarmonica Banatul, sala CAPITOL, sâmbătă 22 aprilie 2023, ora 19.00.
Inspirat de cartea”Brâncuși, dragostea mea!”, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi (Editura Creator/Libris), acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Guggenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.

Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care aduce în prim plan adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

Durata spectacolului: 70 minute

Cu: CLAUDIA MOTEA

Voce Constantin Brâncuși: MARIUS BODOCHI
Pian: NATALIA USENKO

REGIA & Light Design: BEATRICE RANCEA

Producători: INTERNATIONAL ARTISCAN / Editura CREATOR/ Libris

ORGANIZATOR: EVENTTO

Din cronici teatrale:
„E un spectacol original, necesar, dinamic și expresiv din toate punctele de vedere, care se adresează și publicului informat, și celui profan, deoarece conține o mare doză de magie recreând portretul unui geniu. După spectacol, am avut inima plină!”
Critic de teatru Dinu Grigorescu

”Rarisim spectacol. Am trăit în imponderabil. Claudia Motea este fenomenală!” Critic de teatru Nicolae Havriliuc- Teatrul Azi

”Un spectacol adevărat cu o interpretare fără rival și un text cutremurător. Jos căciula!”
Constantin Lupeanu- Președinte ICR Beijing- China

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?