Spectacolul "Din copilăria mea"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Iunie 2019, 11:00 Duminică

Descriere

Din copilăria mea

Spectacol muzical de Florin Grigoraș
Un spectacol despre cea mai frumoasă perioada a vieții: copilăria. Inocentă, veselă, lipsită de griji, ferită de greutăți și mai ales plină de speranță.
Sunt transpuse pe scenă momentele din viața de zi cu zi a unor prieteni, colegi de scoală: o plimbare pe role, vacanța de vară, o vizită la un post de radio care transmite muzică pentru copii, școala, învățătura.
Nu lipsește suspansul, apar personaje misterioase, ciudate ... dar totul se rezolvă în evenimentul anului: CARNAVALUL
Din copilăria mea ... este un spectacol muzical, cele zece cântece compuse de Florin Grigoraș și interpretate live de formația RIFF, crează momente dinamice, interactive, copiii sunt prinși în balansul ritmului și cântă cu mare placere refrenele antrenante.
Păpușile, reprezentând personajele povestirii, sunt ca de obicei atracția principală. Copiii sunt vrăjiți de marionete, farmecul acestora este amplificat de mânuirea ingeniosă și de jocul actorilor: Mihaela Grigoraș, Iulia Lazăr, Ovidiu Oltean și Ilie Lazăr.
Un spectacol educativ, spectatorii sunt îndemnați să aprecieze prietenie, cinstea, lucrurile făcute cu chibzuință, școala, muzica de calitate și nu în ultimul rând prestația artistică.
Dai tempi de la mia infanzia... varianta în limba italiană a spectacolului, a fost prezentată în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2016 la cea de-a VII –a ediție a International Kids Carnevale, o secţiune importantă a Carnavalului de la Veneţia. Patru reprezentații pe scena festivalului primite cu entuziasm de publicul spectator și apreciate la cel mai înalt nivel de organizatorii evenimentului.

Durata: 50 minute
Public: copii între 5 și 12 ani

Vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?