Spectacolul "Ferma Animalelor"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Octombrie 2019, 14:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 3 Februarie 2019, 19:30 Duminică
  • 2 Februarie 2019, 19:30 Sâmbătă
  • 2 Noiembrie 2014, 19:30 Duminică

Descriere

Ferma Animalelor, satiră în care Marian Pârvulescu are un rol porcos alături de Ioan Codrea care este comper, joacă un canin şi mai multe roluri mici, Andrei Racolţa e un măgar cum vezi mai rar, Christine Cizmas o văcuţă drăguţă, Cari Tibor are un rolişor de corb orb, iar Ovidiu Mihăiţă e cabalin.

Sunetul din timpul spectacolului este asigurat de Consonance Studio. Afişul spectacolului a fost făcut de caricaturistul ION BARBU, iar la el a mai lucrat şi VLAD BIDIVIU, pentru unii Portocală. La lumini stă NORBERT LOVASZ care face si regia tehnică. Adaptarea după romanul lui GEORGE ORWELL şi înscenarea le-a făcut OVIDIU MIHĂIŢĂ.

Christine Cizmaş, Ioan Codrea, Ionuţ Pîrvulescu, Cari Tibor, Andrei Racolţa şi Ovidiu Mihaiţă îşi cer scuze în faţa porcilor, a vacilor, a cailor, a oilor, a măgarilor, a câinilor precum şi în faţa tuturor celorlate vietuiţoare şi dobitoace fiindcă trebuie să se folosească de imaginea lor pentru a spune această poveste omenească. Vă rugăm să înţelegeţi că unele dobitoace din regnul uman nu ar putea accepta o asemenea poveste şi s-ar supăra, ne-ar bate, ne-ar amenda sau cine ştie ce altă grozăvie… aşa că vă rugăm să ne înţelegeţi, nu e vorba de voi, e vorba de noi, dar cu toate că am trecut din totalitarism în democraţie prin sângele unei revoluţii, încă suntem nevoiţi să umblăm cu măşti.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?