Spectacolul "Fete și băieți"

Imagini

Informații

Data: 21 Mai 2023, 18:00 Duminică

Descriere

Hai la teatru, Timișoara! #spreadlight #sunlight #stagiunea2023
FETE ȘI BĂIEȚI de Leonid Zorin
21 mai, ora 18:00
Cinema Victoria
O întâlnire neașteptată într-un aeroport se transformă într-o intensă, pasională și nebunească relație. Piesa „Fete și băieți” spune povestea unei familii aparent obișnuite – un El și o Ea care se mută împreună, își cumpără o casă, au doi copii. Dar apoi lumea lor începe să se destrame și lucrurile iau o întorsătură tulburătoare.
Cristi Juncu : „Fete și băieți” poate vorbi pasionant despre masculinitate toxică și patriarhat pentru că temele lui, adevăratele lui teme, sunt tot dragostea, familia și prietenia. Ca să nu se iște confuzii: prietenia e o temă majoră nu a textului, ci a spectacolului. Mă refer la legăturile pe care cred că le pot numi așa dintre mine și Raluca, dintre mine și Cristina, dintre mine și Miki. Și, nu în ultimul rând, dintre mine și Teatrul Act.”

Raluca Aprodu: ”Țin minte perfect momentul când am citit-o. (…) Citeam și, în timp ce citeam, în cap a început să-mi sune vocea acestei femei. Cuvintele se transformau instantaneu în imagini și, pe parcursul lecturii, am uitat ca e o piesă de teatru. L-am sunat imediat pe C.Juncu și i-am zis: „Cristi, povestea asta trebuie să ajungă la oameni!”. Ne-a luat patru ani s-o facem. Dar senzația mea e aceeași: trebuie să vă spun povestea asta!”

Distribuţie: Raluca Aprodu
Traducerea: Raluca Aprodu și Cristi Juncu
Regizor: Cristi Juncu
Lighting design: Bogdan Gheorghiu

Restricție vârstă:16 ani
Durata: 1h 30 min (fără pauză)

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?