Spectacolul "HUOOOOO"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Octombrie 2019, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 10 Octombrie 2019, 20:00 Joi
  • 30 Iunie 2019, 20:00 Duminică

Descriere

HUOOOOO!!!
Un spectacol fără decor, muzică, efecte, costume, fum, figurație, dar la care se râde mult. O tragicomedie politică, socială și umană.

Un jandarm și o bătrână discută despre fricile, angoasele și neliniștile prezentului, despre vecinii tăi de bloc, despre pensia bunicului dumitale și despre viitorul copiilor tăi. Discută despre libertate, artă, dragoste și poezie. Discută despre sărăcie, putere, politică & umilință. Discută despre lucrurile pentru care ar trebui să ieșim în stradă.

O producție Auăleu
Text: Ovidiu Mihaita
Acționează: Ionuț Marian Pîrvulescu, Christine Cizmas
Înscenarea: Ovidiu Mihaita

Premieră: Timișoara, 15 ianuarie 2016

Spectacolul a avut peste 70 de reprezentații în mai puțin de un an de la premieră, jucându-se de-a lungul țării, atât în cadrul unor festivaluri de profil, cât și în cadrul unor evenimente private. Între timp, s-au făcut peste 250 de reprezentații.

Auăleu: "Postura în care sunt puși artiștii, atunci când trebuie să își descrie operele, este ca aceea în care mamele spun despre copiii lor că sunt cei mai frumoși din lume. Ar fi ilar să ne lăudăm singuri spectacolele. Nu, categoric nu este cel mai bun spectacol făcut vreodată și doar așa știm că nu este cel mai prost, ceea ce e mai important decât să nu fie cel mai bun.

Imaginați-vă un spectacol fără început, fără sfârșit, la care nu trebuie să aplauzi, un spectacol care nu are o durată fixă, poate ține o oră și jumătate, două sau trei. Uneori, unii se simt atacați de acest spectacol, iar asta este minunat!"

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?