Spectacolul "Erendira"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Mai 2019, 19:30 Duminică
Evenimentele trecute
  • 10 Februarie 2019, 19:30 Duminică
  • 25 Ianuarie 2019, 19:30 Vineri
  • 16 Noiembrie 2018, 19:30 Vineri

Descriere

Spectacolul spune povestea Eréndirei, care nu are decât paisprezece ani când bunica sa, acuzând-o de incendierea casei, o obligă să se prostitueze. În timp ce sute de bărbați se înșiră în fața cortului Eréndirei, bunica negociază prețul și numără banii. Şi Ulise, tânăr și frumos ca un înger, o dorește. După ce tentativele de fugă ale celor doi îndrăgostiți eșuează, ei plănuiesc o crimă. „Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet” este considerată una dintre cele mai emoționante povestiri ale lui Gabriel García Márquez. Unele motive din capodopera „Un veac de singurătate” sunt îmbinate aici cu teme precum vinovăția și ispășirea, dragostea și moartea. Un laureat al premiului Nobel pentru literatură, un regizor de excepție, care semnează și adaptarea scenică a textului, și un ansamblu consacrat abordează această lume magică, în care realitatea și imaginarul se întrepătrund.

Garderoba organizează un eveniment de caritate pentru susținerea lui David Ostaf, copilașul de 1 an diagnosticat cu paralizie cerebrală.
Fashionista Aliona Sweetface Olga Blanc și Wardrobe își descarcă garderoba pe data de 21 octombrie, str. Pușkin 14, ora 15.00 - 19.00.
Nici un text nu poate înlocui cuvintele unei mame în suferință: ”A avea un copil cu dizabilități este una dintre cele mai copleșitoare experiențe pentru un părinte... Zi de zi îi vad ochii care îmi cer ajutorul, iar eu ca mamă îndurerată vă cer ajutorul Dvs... Cer din toată inima, ajutorul oamenilor cu suflet mare, care îmi înțeleg durerea și care vor să ne susțină”.
Să îl ajutăm pe David să poată avea o viață fără chin și dureri!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?