Spectacolul "Jungla Teve"

Imagini

Informații

Data: 1 Iulie 2021, 19:00 Joi

Descriere

Din nou împreună în sălile de spectacol! Teatrul Național se redeschide publicului după mai mult de jumătate de an în care, într-un context epidemiologic dur, întâlnirea cu spectatorii a avut loc exclusiv în spațiul virtual, prin transmisiuni în direct ale spectacolelor din repertoriu.
Teatrul Național s-a pregătit pentru această întâlnire, prin urmare, în egală măsură cu bucurie și emoție, anunțăm spectacolele lunii.
Pentru a vă putea bucura de o experiență frumoasă în condiții de siguranță, vă rugăm să citiți și să respectați cu strictețe Regulamentul spectatorului, după cum urmează:
REGULAMENTUL SPECTATORULUI PRIVIND MĂSURILE DE PREVENIRE A INFECTĂRII CU NOUL CORONAVIRUS ȘI PENTRU ASIGURAREA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ
Prezentul regulament a fost întocmit în baza Ordinului 3.245/1.805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii.
Art. 1 La achiziționarea biletelor, spectatorii vor lăsa date de contact (nume, număr de telefon și adresă de e-mail). Măsura se aplică atât pentru biletele achiziționate online, cât și pentru biletele achiziționate la Agențiile de bilete. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv în cazul în care se descoperă ulterior existența unei persoane depistate pozitiv cu COVID – 19, în vederea anchetei epidemiologice.
Art. 2 Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, se recomandă achiziționarea biletelor cu cardul sau cu telefonul.
Art. 3 Pentru spectacolele organizate în sălile de spectacole, se va aloca câte un scaun liber între spectatori. Prin excepţie de la această regulă, minorul în vârstă de sub 12 ani poate sta pe scaunul de lângă adultul însoţitor, iar un însoţitor adult poate sta lângă maximum 2 minori, fără a avea spaţii libere între ei. Această configurație este posibilă doar pentru biletele achiziționate la Agențiile de bilete, nu și online.
Art. 4 Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului la Agenția de bilete a TNTm (tel. 0256.201.117), cu cel puțin două ore înainte de începerea spectacolului.
Art. 5 Accesul în spațiul de spectacol va începe cu o oră înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
Art. 6 Accesul spectatorilor în spațiul destinat publicului este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
Art. 7 La intrarea în sălile de spectacole, spectatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
Art. 8 Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în spațiul de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Art. 9 Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție.
Art. 10 Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
Art. 11 Accesul în sălile de spectacole se va face în ordinea venirii spectatorilor cât mai devreme posibil, fără a staţiona pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală
Art. 12 Ieşirea din sălile de spectacole se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieşirea din sală, pe uşile de evacuare.
Art. 13 Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
Art. 14 Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, conform normelor în vigoare.
Biletele pentru spectacolele programate pot fi achiziționate on-line și la Agenția de bilete Mărășești, începând cu data de 4.05.2021, revenind la programul normal de funcționare: marți – duminică, între orele 11- 19. În zilele în care sunt programate spectacole la Sala 2, Agenția de bilete Sala 2 se va deschide cu 2 ore înaintea reprezentației, Agenția de bilete Mărășești urmând să fie închisă în acel interval orar.
Teatrul Național vă dorește o experiență minunată la spectacolele sale!
JUNGLA TEVE
audiență: generală
Teatrul Național din Timișoara prezintă marți, 1 iulie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Jungla TéVé, producție a Teatrului Dramaturgilor Români.
O incursiune în lumea fabuloasă a marelui coregraf Gigi Căciuleanu, Jungla TéVé este, așa cum spune autorul însuși, „o serie de aventuri dinamice și verbale într-un univers în care cele două personaje (generice), EA și EL, sunt confruntate cu tot soiul de himere. O lume formată de lucruri plasate în echilibru șubred între abstract și concret, între rutina cotidianului și un fantasmagoric suprarealism”.
Gigi Căciuleanu, care semnează coregrafia și textul spectacolului, a adus alături de el o echipă impresionantă: Lari Giorgescu și actrița Alina Petrică, actori binecunoscuți publicului FEST-FDR și nu numai, dau formă poveștii spuse de marele coregraf; Adrian Nour semnează muzica spectacolului, iar scenografia aparține Corinei Boboc.
Reprezentația spectacolului Jungla Tévé la Timișoara are loc în cadrul programului „Turneu de vară”, program ce reflectă ambiția Teatrul Național de a impulsiona și de a promova circulația și difuzarea unor spectacole pe texte românești, respectiv spectacole ale unor creatori români excepționali.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?