Spectacolul "Jurnal de România. Timișoara" - Online

Imagini

Informații

Data: 30 Mai 2021, 09:00 Duminică

Descriere

TRANSMISIUNE ONLINE PE FACEBOOK:
JURNAL DE ROMÂNIA. TIMIȘOARA
de Carmen Lidia Vidu (a.G)
Regia: Carmen Lidia Vidu (a.G) • Dramaturgie: Andrea Wolfer • Asistență de regie: Oana Vidoni • Asistență de scenografie: Ioana Popescu • Montaj foto-video: Cristina Baciu (a.G), Ovidiu Zimcea (a.G)
Cu: IdaGaza Reghina, Tatiana Sessler-Toami, Dana Torok, Ioana Iacob, Olga Török și Török Silvia
„Jurnal de România. Timișoara” este un proiect multidisciplinar, ce reunește filmul, fotografia și teatrul, și își propune să fie, printr-o serie de confesiuni necenzurate și nemijlocite, o oglindă sinceră a relațiilor interumane, influențate decisiv de mediul urban, dar și un îndemn la implicare socială și comunitară.
Arhitectura spectacolului este determinată de biografia actorilor, al căror rol este acela de a desluși și de a cartografia căile prin care părinții, prietenii, necunoscuții, dar și orașul, prin cartierele, locuitorii, artiștii și prin administrația locală, ne modelează și ne transformă – de la nostalgia primelor amintiri și până la realitatea imediată. Mărturisirile sunt întemeiate aproape exclusiv pe experiențele de viață ale actrițelor, fie că vorbim despre momente de fericire sau durere, despre succes sau eșec, despre traume și depresie, despre înstrăinare și regăsire.
SPECTACOLUL SE SUPRATITREAZĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?