Spectacolul "Micuța Cârtiță"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Mai 2019, 11:00 Duminică

Descriere

O experiență artistică inedită de descoperit in familie, pentru prima dată la Timișoara !
Cine-concertul „Micuța Cârtiță” prezintă filme de animație (fără sunet) acompaniate de muzică live, interpretată la diferite instrumente!

Spectacol pentru toată familia, începând de la 3 ani.
DURATA : 60 minute

BILETE:
Online: http://bit.ly/cine-concert-MicuțaCârtiță sau de la Librăria Humanitas Timișoara

Talentații muzicieni ai trupei Intermezzo din Franța interpretează la mai multe instrumente muzica și sunetele din desenele animate proiectate pe ecran! Filmul și muzica live se îmbină într-un mod surprinzător, spre deliciul copiilor și al părinților!
TEASER cine concert: https://vimeo.com/215654587?fbclid=IwAR0BPYnTdBUNq011KDM8vnkf9Z_YRBYtoP02xucZF6in0JEEcAmMsyn1LiA
Cu mutrița ei năstrușnică, cu ochii mari și vârful nasului roșu, Micuța Cârtiță trăiește în pădure, înconjurată de numeroase animale. Curiozitatea și imaginația ei debordante o conduc într-o serie de aventuri amuzante prin care descoperă lumea oamenilor.
Un spectacol ludic, vesel, interactiv, plin de magie !
Spectacolul face parte din „Saison des Lutins” – o serie de evenimente consecrate de Institutul Francez din Timișoara publicului tânăr, cu ocazia Sezonului România-Franța!

INFORMAȚII UTILE:
Ce este un cine-concert?
Un cine-concert este o experientă artistică inedită, în care muzicienii interpreteaza live pasaje muzicale, în timp ce pe ecran sunt proiectate scene din desene animate (fără sunet).
Accesul în sala de spectacol se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului și este permis numai până la ora de începere a reprezentației.
Accesul minorilor în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de un adult.
Ratarea vizionării spectacolului ca urmare a neprezentării la ora indicată pe tichet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.
Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
Din respect pentru interpreți și pentru a evita eventualele situații neplăcute, vă adresăm rugamintea de a fi punctuali și de a nu folosi telefoanele mobile în sala de spectacol.
Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?