Spectacolul "Zâna lacului"

Imagini

Informații

Data: 8 Martie 2020, 12:30 Duminică
Evenimentele trecute
  • 8 Martie 2020, 11:00 Duminică
  • 20 Octombrie 2019, 12:30 Duminică
  • 20 Octombrie 2019, 11:00 Duminică

Descriere

O prea frumoasă prințesă a fost răpită de un temut zmeu și ținută, cu o vrajă puternică, sub apele unui lac, pentru a deveni mireasa sa. Prințul din poveste, Mălin, ca orice prinț care își urmează destinul, pornește de îndată în căutarea ei și colindă tot pământul, dar nu reușește să o găsească. Până când, într-o zi, pe malul unui lac, o zărește pe Zâna lacului de la care află că e chiar prințesa Mălina.

Așa începe povestea clasică a prințesei căreia i s-a pierdut urma, scrisă după tiparul specific basmelor. Deși putem recunoaște cu ușurință situațiile șablon, acestea sunt transpuse cu originalitete în momente amuzante, captând atenția prin jocul păpușilor, dar și printr-un umor contemporan și de foarte bună calitate al textului. Astfel, aprigul nostru Zmeu nu e neom, nu e defel o ființă cu o psihologie misterioasă, aparte. El este surpriza spectacolului.Totuși, curățenia sufletească, darurile pe care le primește prințul și istețimea lui rămân importante, reușind să-l facă să izbândească în lupta cu Zmeul, ca în orice basm care știm că se termină cu bine.

„M-am gândit la o poveste care să respecte schema clasică a basmului și tradiția artei păpușărești, totul filtrat prin prisma actorului păpușar.” ( Maria Gornic, regizor artistic)

Spectacolul se adresează copiilor între 2 și 11 ani.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?