Ziua Culturii Nationale "CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..."

Imagini

Informații

Data: 15 Ianuarie 2021, 19:00 - 20:00
Preț: Intrare liberă

Descriere

Centrul Cultural Reduta își începe activitatea în mediul on – line prezentând primul eveniment din anul 2021 ,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE...", în data de 15 ianuarie, de la ora 19.00, pe canalul Youtube și pe pagina de Facebook.

Mihai Eminescu a avut un loc aparte în sufletul brașovenilor, motiv pentru care îi invităm pe spectatori să fie alături de noi în mediul on - line și să-și petreacă seara de vineri, sărbătorind Ziua Culturii Naționale ziua nașterii poetului național alături de actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu.

Simțim prezența poetului național Mihai Eminescu la Centrul Cultural Reduta, deoarece poetul de geniu a venit la poalele Tâmpei alături de trupa de teatru a lui Mihail Pascally care a susţinut în secolul XIX mai multe reprezentanții în unul dintre cele mai vechi lăcașuri de cultură din Brașov. 

Îndrăgostit iremediabil de acest oraș, dar şi de tradiţiile pitoreşti locale, Eminescu a compus poezia „Învia-vor voievozii” , în care face referire la Biserica Sfântul Nicolae din Şchei şi la obiceiurile junilor Braşovului.

Vă invităm la spectacolul ,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..." în data de 15 ianuarie 2021, de la ora 19.00, pe canalul Youtube și pe pagina de Facebook.

Va fi o seară dedicată poeziei pe acordurile magice ale pianului.

,,CÂND ÎNSUȘI GLASUL GÂNDURILOR TACE..." a fost înregistrat la Domeniul Manasia o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului. 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?