A merry shooting Christmas: Blue Santa VS Grinch

Imagini

Informații

Data: 26 - 28 Decembrie 2019
Telefon Informații: 0724 049 240

Descriere

Pe când Blue Santa a început să pregătească cadourile pentru copiii cuminți, Grinch și-a băgat nasul și a tras cu ochiul la lista de cadouri. Ce să vezi, surpriză! El nu era pe listă. Supărarea lui a fost atât de mare, încât a furat cadourile copiilor și le-a ascuns în globuri. 

Așa că noi ne-am gândit să ne adunăm grămadă la poligon, să ne luăm doza de adrenalină de după sarmale și cozonaci și să eliberăm cadourile furate de Grinch.
Dar asta nu e tot.
În globuri au fost ascunse și cadouri pentru tine. Singur sau cu prietenii, hai să facem globurile țăndări și să ducem copiilor darurile furate! 

Etapa 1:
În fața liniei de tragere vor fi amplasate 5 globuri. În unele globuri se vor afla cadouri, șansa pentru tragerea la sorț sau… provocări! Pentru a ajunge la proba finală, trebuie să nimerești toate cele 5 globuri. Vei avea la dispoziție pachetul standard de 5 cartușe, cu posibilitatea de a achiziționa cartușe extra la un preț special.

Etapa finală:
În această etapă se vor califica toți cei care au nimerit cele 5 globuri de la etapa 1. Proba se va desfășura în sistem piramidal, cu serii de tragere de câte 2 persoane, în paralel. De această dată, vor fi 10 globuri și vei avea la dispoziție 10 cartușe. Va fi desemnată câștigătoare persoana care împușcă cele mai multe globuri.

Cadouri:
Cele 5 globuri din etapa 1 vor avea următoarea componență: 3 cadouri pentru copii, 1 provocare și 1 surpriză pentru tine. La final, se vor aduna toate cadourile căzute din globurile de la prima etapă și vor fi duse pentru a pune un zâmbet pe fața copiilor din Centrul de tip familial „Micuța Dina!

Premii:
Lucky Santa: Înscrierea la concurs reprezintă automat 1 șansă pentru tragerea la sorți care se va desfășura la finalul concursului, iar premiile îți oferă posibilitatea de a fi… Blue Santa pentru o zi!

Premii tombolă:
Câștigă unul dintre pachetele POACHER’s Choice și oferă-l cadou cuiva drag!
Vezi pachetul aici: https://tinyurl.com/qp5ppa2

2 x Voucher weSKI - Muntele Mic: 1 zi acces gratuit la telescaunul Vâlsanu.
Mai multe despre weSKI aici https://tinyurl.com/vcelz3j

1 x Invitație VIP GOLD la DISKOteka Festival 2020 - cel mai mare festival dedicat muzicii anilor '80 și '90 din Europa.
Despre festival: https://diskoteka.ro/

Best Shooting Santa: Câștigătorul probei finale va primi un pachet ALL INCLUSIVE.

Condiții de participare și rezervări:

Concursul are loc în perioada 26 - 28 decembrie, la Blue Line Shooting Range. Vârsta minimă pentru participare este 18 ani. Pentru participare este necesar să prezinți cartea de identitate.

Taxa de participare este de 35 RON / persoană (sunt incluse 5 cartușe).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?