Actor's World Championships Timișoara

Imagini

Informații

Data: 3 - 4 Septembrie 2022
Locul: Timisoara, Romania

Descriere

Mi, a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház társulata, valamint a ProTeszt Egyesület munkatársai, ahogy 2017 óta minden nyár végén, újra találkozásra, közös játékra hívunk minden színház- és sportbarátot. Mérjük össze tehetségüket, tudásunkat, erőnlétünket a sportpályán is!
Épp ezért szeretettel várunk mindenkit 2022. szeptember 3 és 4 között, ahol az ötödik Actor's World Championship keretén belül mutathatjátok meg, mit tudtok.
Jelentkezni lehet a pr@tm-t.ro e-mail címen.
Noi, compania Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara, împreună cu echipa Asociației ProTeszt, ca în fiecare an din 2017, la sfârșitul verii lansăm din nou invitația, pentru toți iubitorii de teatru și sport, de a ne reîntâlni, în spirit de competiție și fair-play. Să ne luăm la întrecere cu talentul, pasiunile și vigoarea noastră și pe terenurile de sport!
Așadar, vă așteptăm cu drag la Timișoara în perioada 3-4 septembrie 2022, la cea de-a cincea ediție a evenimentului Actor's World Championship, unde veți avea ocazia perfectă de-a vă demonstra talentele sportive!
Înscrierile se fac la adresa pr@tm-t.ro.

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?