Crosul Oncohelp 2019

Imagini

Informații

Data: 22 Septembrie 2019, 08:00 Duminică

Descriere

nformații eveniment
Organizatori: Asociația Atletic Club Maraton și Asociația Oncohelp
Proba evenimentului: alergare
Data evenimentului: Timișoara 22 Septembrie 2019
Distanța: 4,2 km (1 tură)
Locul: Parcul Alpinet, Terasa Flora
Ridicare număr participare, înscriere: 08:00 - 09:50
Ora startului: 10:00
Taxa de înscriere: 30 lei
Traseu: Start Terasa Flora, pe sub Podul Tineretii, pe sub Podul Michelangelo, pista mal stang Bega, traversare Bega pe Podul Decebal (Baile Neptun), pista mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor, pe sub Podul Michelangelo, pista din Parcul Rozelor, pe sub Podul Tineretii, traversare Bega pe Podul Traian (Maria), se coboara pe pista mal stang Bega, Terasa Flora FINISH.
Condiţii de participare:
Pentru a participa la eveniment şi a intra în posesia numărului de participare trebuiesc îndeplinite următoarele condiţii:
- participanții peste 18 ani vor participa pe propria răspundere iar cei minori vor participa numai cu semnătura părintelui (tutorelui legal).
- fiecare participant trebuie să se înscrie și să-și dea acordul privind condițiile de participare, GDPR și regulament;
- kit-ul de participare cuprinde: număr de participare;
- numărul de participare trebuie prins pe partea din faţă a tricoului şi trebuie să fie vizibil pe tot timpul concursului (nu sunt transmisibile);
- înscrierea va fi validată în momentul plății taxei de participare și a ridicării numărului;
- participarea la “Crosul OncoHelp” se face pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mental;
- fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului;
- este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare în caz de accidente valabilă pentru competiții sportive.
Regulament Crosul OncoHelp 2019
- participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorilor şi a personalului de concurs, să manifeste un comportament civilizat să dea dovadă de fair-play faţă de ceilalți participanți;
- organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant dacă acesta se prezintă în stare de ebrietate sau este sub efectul substanţelor halucinogene, de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.
GDPR
Toate datele furnizate prin intermediul acestui formular sunt folosite pentru a transmite informații privind evenimentul (înainte și după);
Prin participarea la Crosul OncoHelp îți dai acordul ca materialele, imaginile realizate în timpul evenimentului să fie folosite, publicate de către organizatori în mass media cât și pe conturile social media.
Crosul are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală (injectomate automate) a tuturor saloanelor din cadrul Spitalului de zi Oncohelp, înlocuind astfel perfuzoarele gravitaționale folosite în prezent, dar și promovarea unui mod de viață sănătos.
La prima ediție, cu fondurile adunate din donațiile participanților și a sponsorizărilor au fost achiziționate 2 Injectomate.
Folosirea pompelor volumetrice va permite personalului medical din cadrul Asociației OncoHelp să trateze precis, un număr mult mai mare de pacienți într-o perioadă mai scurtă de spitalizare, acoperind astfel în cele mai bune condiții toate solicitările adresate spitalului Onco Help.
În speranța că doriți ca alături de alți oameni frumoși la suflet să îmbinați plăcerea mișcării în aer liber cu bucuria sprijinirii celor care au nevoie de ajutorul nostru, vă mulțumim din suflet și vă așteptăm cu drag!
Donații:
Cei care nu pot participa la acest cros caritabil, dar doresc să își aducă aportul printr-o donație în lupta împotriva cancerului o pot face în conturile bancare:
RO65RZBR0000060017201882 - LEI
RO97RZBR0000060017201888 - EURO
Asociatia Oncohelp
Cod swift RZBRROBU
Raiffeisen Bank Timisoara

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?