Cupa Familiei 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2019, 10:30 Duminică

Descriere

Un eveniment distractiv pt intreaga familie!
Copii, părinți și bunici au ocazia să înoate împreună cu ocazia Cupei Familiei la înot, un eveniment tradițional pentru toate generațiile ce are loc duminică, 19 mai, ora 10:30, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalațiunii din Timișoara.
Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Familiilor (celebrată anual în 15 mai. International Day of Families https://www.un.org/en/events/familyday/), scopul său fiind întărirea legăturilor între generații prin activități comune la bazin. Pe lângă petrecerea plăcută a timpului liber, în același timp, evenimentul reprezintă și o oportunitate de promovare a practicării înotului la toate vârstele, ca formă de mișcare pentru sănătate.

Spre deosebire de competițiile tradiționale de înot, probele se desfășoară numai pe echipe formate din membri ai aceleiasi familii, programul evenimentului incluzând, printre altele: stafetă 2 generații (copil-părinte), stafetă o generație (soț-soție sau frate-soră), stafetă cu obstacole (înot pe lătimea bazinului), etc. Participanții pot utiliza orice procedeu de înot.
Toate echipele participante vor primi un certificat de participare. Familia care va obține cele mai multe puncte din participări la probe va primi Cupa Familiei.

Din dorința de a oferi comunitătii locale un eveniment cât mai atractiv, și programul ediției de anul acesta include, pe lângă probele de înot, momente distractive realizate cu ajutorul unor apreciați colaboratori. Pentru cei mai mici dintre participanți, organizatorii pregătesc câteva surprize dulci.

Mai multe detalii și înscrieri la http://timisoara.inot-masters.ro/cupa-familiei-editia-a-viii-a-2019/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?