Cupa Timisului - XCO & XCM

Imagini

Informații

Data: 28 - 29 Septembrie 2019

Descriere

Sambata si Duminica 28-29 Septembrie 2019 la Barajul Dumbravita de la Padurea Verde se va da startul celei de a 16-a editii a competitiei de ciclism offroad ce si-a inceput parcursul in anul 1998 din aceeasi locatie.

Aceasta intrecere sportiva este dedicata tuturor ciclistilor amatori sau profesionisti indiferent de nivelul lor de pricepere, traseul fiind unul foarte divers si animat de un peisaj de poveste ce se intinde in acest an pe parcursul a aproximativ 6.8 kilometrii prin Padurea Verde pe un traseu dedicat categoriei XCO (x-country olimpic) si XCM (x-country Maraton) 19.7 km.

Continuam prin acest concurs, traditia inceputa in anul 1998 tot aici la Padurea Verde prin intreceri amicale intre bikeri, intreceri ajunse acum la adevarate demonstratii de forta si pricepere intre sportivii profesionisti si cei amatori.

Anul acesta vei avea ocazia de a-ti bate propriul record stabilit in 2018, sau sa stabilesti un nou record la cursa de XCO

La final de zi invitam toti particiantii a servi GRATUTIT din nou acel gulas la ceaun, unic si delicios, de care ati avut parte anul trecut

Inscrierile se vor face DOAR ONLINE, pe WWW.CUPACETATILOR.RO unde aveti mai multe informatii actualizate la dispozitie

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?