Cursa împotriva cancerului la Timotion 2019

Imagini

Informații

Data: 14 Aprilie 2019, 09:00 Duminică
Locul:Timişoara, Piața Libertății

Descriere

Prin proiectul depus la Timotion V ne vom asigura că 200 de copiii bolnavi de cancer internați în cadrul secției de oncohematologie din Timișoara vor beneficia zilnic de suport psihologic, de la prima zi de internare atunci când primesc diagnosticul de cancer, până la finalizarea tratamentului atunci când devin supraviețuitori. Alături de specialiștii și voluntarii Little People, Leul Curajos, mascota programului din spital le va oferi pacienților exemplul propriu de reușită, în care să creadă și asemeni căruia își vor dori să devină. Datorită acestui proiect, Leul Curajos nu va mai fi doar un personaj din poveștile terapeutice, el va prinde viață și îi va cunoaște pe copiii internați în 9 secții de oncopediatrie din țară prin intermediul unor vizite speciale.

Acest proiect este o invitație către fiecare dintre noi de a deveni lei curajoși și exemple pentru leii curajoși din spital. Nu putem cu toții merge la camera de joacă pentru a realiza activități împreună cu copiii bolnavi de cancer, dar putem să ne implicăm, putem să facem ca fiecare kilometru parcurs din alergare să contribuie la orele din programul de suport psihosocial în care pacienții învață să spună Nu mi-e frică! în fața bolii.

Aleargă alături de noi în Cursa împotriva cancerului. Fiecare kilometru parcurs de tine înseamnă pentru copiii din spital speranță, încredere, curaj, înseamnă că nu sunt singuri în lupta cu cancerul, înseamnă că îți pasă și ești alături de ei. Mulțumim Fundatia Comunitara Timisoara și Alergotura pentru organizarea acestui eveniment în comunitate și pentru comunitate!

Mai multe detalii despre proiect: https://www.timotion.ro/proiecte-2019/little-people-cursa-impotriva-cancerului/

Înscrierile la eveniment se pot face accesând link-ul: https://www.timotion.ro/inregistrare/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?