Pedaleaza Informat, Pedaleaza Educat

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Iunie 2019, 18:30 Joi

Descriere

Siguranța voastră este prioritară pentru noi, acesta fiind motivul pentru care, de peste un an, organizăm lunar cursul de educație rutieră pentru bicicliști - Pedalează Informat, Pedalează Educat.
Ne dorim să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face față realității autohtone așa cum este ea resimțită de pe bicicletă. 

Iată că a sosit momentul să vă invităm la o nouă ediție Pedalează Informat, Pedalează Educat. Se întâmplă joi, 27 iunie, de la ora 18.30, la Te Miri Ce.

Ce presupune cursul?

În prima parte, Radu Mihai Jakab o să ne spună care sunt cele mai recente modificări care vizează bicicliștii aduse legislației rutiere, un cod al bunelor maniere în trafic, cum să ne întreținem corect bicicletă și care sunt regulile nescrise din traficul local. La eveniment o să fie prezent și un reprezentant al Polției Rutiere, așa că vă încurajăm să veniți pregătiți cu întrebări care să vă clarifice nelămuririle actuale.

Cea de-a doua parte o dedicăm proiecției documentarului “Why We Cycle”, care ne va dezvălui efectele ascunse sau nu ale mersului pe bicicletă asupra omului ca individ, asupra societății, dar și asupra dezvoltării orașelor.

*** Pentru buna desfășurare a evenimentului îi rugăm pe toți cei interesați să participe la eveniment să completeze acest formular: https://forms.gle/2EF5T8LayAJJo4W26

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?