Raiffeisen Bank Timisoara Streetball

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Mai 2019, 10:00 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Shopping City Timisoara

Descriere

Pentru al treilea an consecutiv circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour programează o etapă în Timișoara. Evenimentul Raiffeisen Bank Timișoara Streetball va avea loc în zilele de 18 și 19 mai la Shopping City, pe terenul care va fi amenajat în interiorul centrului comercial.

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Baschet 3x3, o disciplină care începând cu ediția Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la Raiffeisen Bank Timișoara Streetball, o competiție care face parte din calendarul FIBA 3x3 și la care orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona centrală din Shopping City Timișoara.

Înscrierile gratuite pentru eveniment vor începe luni, 13 mai, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro, și se vor încheia după atingerea numărului limită de 35 de echipe sau miercuri, 15 mai, ora 23.00.

http://3la3.ro/ro/raiffeisen-bank-timisoara-streetball

Din sezonul 2019, Sport Arena Streetball oferă posibilitatea participanților de a se înscrie preferențial pentru fiecare eveniment, taxa de participare pentru această opțiune fiind de 1200 de lei de echipă. Această taxă garantează participarea la competiție și include câte două maiouri personalizate cu numele echipei și cu numere la alegere pentru fiecare jucător. Înscrierile preferențiale pentru evenimentul din Timișoara se fac prin e-mail la adresa 3x3@sportarena.ro până vineri, 10.05, ora 16.00, cu numele echipei, măsurile echipamentelor, numerele de joc și confirmarea de plată.

Raiffeisen Bank Timișoara Streetball este organizat cu sprijinul Shopping City Timișoara și este susținut de către Raiffeisen Bank, Mastercard, Tissot – official timekeeper, UPC – connectivity partner, Nike, sportloft.com, Spartan și Horizon. Powered by Kiss FM.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?