Romanian Street Lifting Challenge - 2020

Imagini

Informații

Data: 1 Septembrie 2020 Marți
Evenimentele trecute
  • 10 - 12 Aprilie 2020

Descriere

ROSLC2020 a luat naștere din dorința echipei SRA Calisthenics de a stimula atleții români și din străinătate să își depășească condiția.

Competiția noastră va avea invitați speciali din străinătate.Trei atleți de talie mondială vor susține workshopuri bazate pe experiența și calitățile lor forte. În prima zi va avea loc competiția în zona de expo alături de toți sponsorii și partenerii noștrii iar în a doua zi ne vom antrena alături de invitații speciali.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM: https://rslc.ro/rslc-2020/

1. Vitaliy Feschuk - Ukraine
- World champion street lifting
- Personal record pullup with 120kg
- Personal record muscle up with 50kg
- Team Gornation Pro Athlete
- Workshop how to progress on exercises with additional weight

2. Ruslan Saibov – Ucraina 
- Double American Champion
- Double European Champion
- Iron Wrist Specific Skill
- Workshop increasing REPS methods, breathing techniques

3. Nemanja Tomasevic – Serbia 
- National champ 2019
- 3rd place World championship 2019
- 10th place World championship 2017
- Workshop handstand & one arm handstand

Street Lifting-ul este o ramură a Street Workout-ului & Calisthenics bazată pe exercițile de bază, tracțiuni, flotări la parale, flotări la sol, genuflexiuni, genuflexiuni pe un picior plus încărcătură externă.

Cele mai importante calități pentru a fii capabil de aceeastă competiție sunt forța, anduranța și echilibrul unui atlet complet. Cei mai buni atleți vor fi cei care au posibilitatea să performeze bine la toate cele trei probe pe care le vom prezenta mai jos.

PROBELE și REGULAMENTUL
Fiecare atlet trebuie să fie prezent în momentul desfășurării probei pentru că ulterior finalizării ei nu va mai putea să performeze. Între fiecare probă va fi o pauză pentru refacere. Ordinea probelor va fi în felul prezentat mai jos, prima oară performând categoria Feminin urmată de masculin. Ordinea de performare a atleților va fi stabilită în urma unei extrageri la sorți și va rămâne universală pentru toate cele trei probe.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?