Timisoara City Marathon 2020

Imagini

Informații

Data: 25 Octombrie 2020, 09:00 Duminică
Locul:Timişoara, Piața Libertății

Descriere

Sport, oameni, prietenie, comunitate, istorie, capitala culturala in 2021, identitate, bucurie = Timisoara City Marathon!

Timişoara se pregăteşte pentru a oferi turiştilor în anul 2021 un program cultural deosebit, cu ocazia deţinerii de către oraş a titulaturii de Capitală Europeană a Culturii. Vom fi una dintre principalele atracţii turistice ale Europei, deci o destinaţie de vacanţă foarte dorită şi căutată.

Zeci de mii de persoane folosesc prilejul unor evenimente sportive populare pentru a vizita şi descoperi noi oraşe şi istoria lor. În acest context, organizaţia Alergotura doreşte să completeze oferta culturală cu una sportivă cu scopul de a atrage în Timişoara publicul interesat de evenimente de alergare, în special de probe de maraton şi semimaraton.

În 2017, Alergotura a inceput organizarea Timişoara City Marathon cu o ediţie pilot. Ineditul evenimentului a constat în tema în jurul căreia va fi construită imaginea şi promovarea evenimentului: Cucerirea Cetăţii Timişoarei de către prinţul Eugeniu de Savoya.

In 2018, am crescut si ne-am facut noi prieteni. Credem ca suntem pregatiti sa facem un eveniment de referinta pentru Timisoara si Banat, pentru istoria si identitatea lor.

In 2019, am trecut pentru prima data de 1000 de participanti. Străzile au fost luate cu asalt, batalioanele s-au pus în mișcare, cavalerii au venit de departe și au celebrat victoria în inima orașului, în Piața Libertății.

Ne-am conectat cu noi, cu prietenii, cu orașul și cu istoria.

Considerăm că un eveniment de alergare care oferă o experienţă complexă, adică pe lângă elementul sportiv publicul beneficiază şi de informaţie, spectacol, noutate, va fi de interes pentru participanţi.

Urmeaza 2020... Povestea merge mai departe!!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?