Timisoara City Marathon 2021

Imagini

Informații

Data: 24 Octombrie 2021, 09:00 Duminică
Locul:Timişoara, Stadionul Știința

Descriere

Sport, oameni, prietenie, comunitate, istorie, identitate, bucurie = Timisoara City Marathon!
Organizaţia Alergotura doreşte să completeze oferta culturală a urbei cu una sportivă, cu scopul de a atrage în Timişoara publicul interesat de evenimente de alergare, în special de probe de maraton şi semimaraton.
În 2017, Alergotura a inceput organizarea Timişoara City Marathon cu o ediţie pilot. Ineditul evenimentului a constat în tema în jurul căreia va fi construită imaginea şi promovarea evenimentului: Cucerirea Cetăţii Timişoarei de către prinţul Eugeniu de Savoya.
In 2018, am crescut si ne-am facut noi prieteni. Credem ca suntem pregatiti sa facem un eveniment de referinta pentru Timisoara si Banat, pentru istoria si identitatea lor.
In 2019, am trecut pentru prima data de 1000 de participanti. Străzile au fost luate cu asalt, batalioanele s-au pus în mișcare, cavalerii au venit de departe și au celebrat victoria în inima orașului, în Piața Libertății.
Ne-am conectat cu noi, cu prietenii, cu orașul și cu istoria.
În 2020, o ediție desfășurată în condiții stricte, cavalerii cetății au parcurs traseele de maraton și semimaraton pentru a fi premiati acolo unde le șade cel mai bine, pe pista de alergare, în inima orașului.
Considerăm că un eveniment de alergare care oferă o experienţă complexă, adică pe lângă elementul sportiv publicul beneficiază şi de informaţie, spectacol, noutate, va fi de interes pentru participanţi.
Urmează 2021... Povestea merge de fiecare dată mai departe!!
Cursele de anul acesta pornesc din localitatea Otelec pentru proba de maraton (42km), respectiv Sanmihaiu Roman, pentru proba de semimaraton (21km) și vor trece, după parcurgerea traseului, prin poarta de finish instalată pe pista de alergare a Universitații Politehnica din Timișoara.
Inscrie-te aici: https://timisoaracitymarathon.ro/formular-inscriere/
Proiect sportiv realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara prin Centrul de Proiecte

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?