Yoga Family Adventure

Imagini

Informații

Data: 21 - 23 Iunie 2019
Telefon Informații: 0725 523 965

Descriere

Namaste prieteni dragi,
Pentru cei care ati mai fost, stiti ce va asteapta! Pentru cei care doriti sa incercati pentru prima oara tabara de Family Yoga Adventure, va invitam sa luati parte la a treia editie a unei aventuri fantastice.
De data asta vara, printre culori si vibratii cu iz de cabana, inconjurati de copaci si rauri, impreuna cu oameni care vor sa schimbe lumea. In bine.
Te invitam, din nou, sa ne cunoastem mai bine prin tehnici de Hatha Yoga, Meditatie, Pranayama, plimbari pe munte si jocuri de aventura. Fie ca vii cu copiii, cu partenerul sau pur si simplu cu copilul interior din tine, hai cu noi pentru a incerca o alt fel de realitate. Aceea in care putem convietui in armonie, pace, toleranta, intelegere si iubire.
Cabanuta care ne va gazdui si de aceasta data este Pensiunea Aventura, casuta din povesti a lui Ane si Coco Galescu, niste gazde deja bine cunoscute si bine apreciate.

Programul va include:
- Hatha Yoga pentru adulti, pentru intreaga familie, dar si exclusiv pentru copii. Acest program va fi sustinut de Manu Anghelescu, instructor certificat Rainbow Kids Yoga Paris si coordonator al Asociatiei Yoga Atelier TM.
- Activitati creative pentru copii cu Violeta Stefan, educator.
- Workshopuri de explorare psihologica pentru parinti cu Elena Kurunczi, trainer.
- Activitati de jonglerie pentru copii si parinti impreuna cu Uca de la Scoala de Circ.
- Pendul si parc de aventura pentru copii si parinti impreuna cu Coco Galescu.

Detalii despre program, in curand!
Last but not least, contributia ta pentru acest weekend (cu cazarea si trei mese pe zi incluse) va fi de 650 de lei per adult si 350 de lei per copil peste doi ani. Toti bebelusii si toddlerii sub doi ani au free of charge.

Important! Daca sunteti o familie numeroasa, va facem o reducere serioasa

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?